AROMAX Kámfor illóolaj 10 ml

AROMAX Kámfor illóolaj 10 ml

Az aromaterápiában és a kozmetikában azt a kámforolajat használják, melynek kámfortartalma alacsony, mert a kámfort epilepsziás rohamokat kiváltható anyagként tartják számon. A kámforban gazdag és szafrolt is jelentős mennyiségben tartalmazó kámforolajok (sárga-, barna-) használatát az aromaterápiában nem javasolják.

 

5.84
Unit price: 0.58 €/ml
To Favourites
Recommend
Print
Comparison
Question about the product
Details
Quantity discount
Info
Opinions
Details

A kámforolajnak elsősorban a fentebb említett alkotórészeinek köszönhetően enyhe keringésfokozó, fájdalomcsillapító, valamint légúttisztító, fertőtlenítő hatása van. Alkalmazásának egyik, kiemelt területeként a bőr és a bőralatti szövetek keringésének fokozása, illetve a mozgásszervi megbetegedések kezelése említhető meg. A kámforolajat a fáradt, fájós végtagok kiegészítő kezelésére alkalmas krémek, masszázs- és fürdőolajok alkotórészeként használják. Emellett a légzés könnyítésére alkalmas illóolaj-keverékeknek, inhalálószereknek, illetve légzéskönnyítő mellkasi krémek, bedörzsölőknek is kedvelt és hatékony összetevője. Az általunk forgalmazott, alacsony kámfortartalmú, szafroltól mentes kámforolaj nem toxikus, a bőrt nem irritálja és nincs fényérzékenyítő hatása.

Fontosabb alkalmazási területei: légúti és mozgásszervi megbetegedések.

Fontosabb felhasználási formái: inhalálószerek, szaunaolajok, bedörzsölőszerek, masszázs- és fürdőolajok, masszázskrémek.

Összetétel, minőség:Fő, illetve jellemző alkotórésze az eukaliptol (1,8-cineol) és a kámfor.

Quantity discount
Mennyiség Discount Product price
1 db more than less than 2 db - 5.84 €/db
2 db more than less than 3 db 5 % 5.55 €/db
3 db more than less than 5 db 10 % 5.26 €/db
5 db more than   15 % 4.97 €/db
Info
Article No.
5997733311372
Opinions
WebShop System
paylike_hu simplepay_hu_v2